Laser - En partner som kommit för att stanna Billigare än att göra det själv

Laser

Vi tar fram era laserskurna tyger till applikation. Vi tillhandahåller skärfiler och tyg och kan även hjälpa till med förslag på när en applikation lämpar sig bäst och hur den ska se ut.

Allt ni behöver göra vid beställning av mönsterkort är att ange att det skall användas för applikation så fixar vi resten! Vi mailar stygnkortet som vanligt och de utskurna tygerna skickas med post samma dag. Tyget vi använder kallas STEP och har en glansig och fräsch yta som påminner om en broderad botten och finns i ett antal färger.

Kontakta oss för prisuppgifter.

 

Applikationsbrodyr

Alla de fyllda delarna i bilderna här intill består av STEP-material, som vi även säljer. Förutom att applikation ger ett väldigt gediget och snyggt intryck så sparar man även in massor med stygn.

Älvdalens Camping på bilden består vid applikation utav endast 24000 stygn jämfört med 75000 stygn om alla delar hade fyllts. I SIF är skillnaden än större! Det finns alltså gott om pengar att spara här! Se gärna följande beräkningsmall.

Färre stygn medför också mindre slitage på materialet vilket är perfekt när man syr på exempelvis sweatshirts och piké som gärna tenderar till att vecka sig.

 

STEP-material
Utskuren STEP
Färdigt resultat
SIF

Klicka för större bilder