Brodyrkortet - Grunden till en nöjd kund Billigare än att göra det själv

Brodyrkort

Det går aldrig att framhärda för mycket, hur viktigt hög kvalité på brodyr- korten är. Det är grunden till en lyckad affär. Ett ordentligt byggt kort ska för det första se bra ut och dessutom ge ett snyggt och proffsigt intryck.

Vidare ska det klara att broderas på olika material utan att behöva justeras gång till annan. Brodyrkortet ska inte heller generera trådbrott och stygnantalet skall vara optimerat. Allt för att underlätta kundens arbete.

Ibland måste original omarbetas en del för att möjliggöra detta, men var lugn, vi på InterQuality ger både förlag och genomför sådana ändringar. För att lyckas göra ett riktigt bra brodyrkort är vi behjälpta av ett så bra bildunderlag som möjligt. Dock är vi kreativa och kan även när originalen inte är helt perfekta ändå få fram goda resultat.Se bildexemplet till höger.

Vi använder oss av både Pulse samt Jussoft programvaror vid byggandet av brodyrkort. Ni kan förlita er på att vi som jobbar på InterQuality är specialister på brodyrkortsuppbyggnad! En affär med oss är en trygg investering.

Dåligt original vs. resultat

Dåligt original vs. resultat

Skapande av brodyrkort

Skapande av brodyrkort
Skapande av brodyrkort
Skapande av brodyrkort

Klicka för större bilder